همه آنچه که امروز در بهارستان گذشت؛

همه آنچه که امروز در بهارستان گذشت؛ گزارش ظریف از بیانیه لوزان در جلسه غیر علنی/نعمتی: دولت اختیار اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را دارد

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 15846|07:53 - 1394/01/18
نسخه چاپی
جلسه علنی صبح امروز مجلس با حضور نمایندگان در حالی آغاز شد که در ساعات ابتدایی صبح امروز به دلیل حضور «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان برای توضیحات درباره بیانیه لوزان، به صورت غیر علنی برگزار شد.
به گزارش خبرنگارپارلمانی باشگاه خبرنگاران، جلسه علنی صبح امروز سه شنبه(18فروردین ماه) مجلس با حضور نمایندگان در حالی آغاز شد که در ساعات ابتدایی صبح امروز به دلیل حضور «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان برای توضیحات درباره بیانیه لوزان، به صورت غیر علنی برگزار شد.

 
گزارش ظریف از بیانیه لوزان در جلسه غیر علنی/نعمتی: دولت اختیار اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را دارد


گزارش مشروح وقایع امروز مجلس را در ادامه بخوانید.
 
**با موافقت مجلس؛ 
 
مودیان مالیاتی، مالیات خود را با ساخت مسجد پرداخت می‌کنند
 
با تصویب مجلس چنانچه مودیان مالیاتی نسبت به ساخت، تجهیز و نوسازی مساجد اقدام کنند، هزینه‌های پرداخت شده، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی پذیرفته خواهد شد. متن کامل خبر رااینجا بخوانید.
 


** با تصویب مجلس؛

نحوه تامین منابع مالی مساجد و نمازخانه‌ها مشخص شد

نمایندگان مجلس نحوه تامین منابع مالی مساجد و نمازخانه‌های کشور را مشخص کردند.متن کامل خبر رااینجابخوانید.


** نعمتی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران:

دولت اختیار اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را دارد

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی معتقد است در حال حاضر دولت اختیار اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را با توجه به تفاسیر گوناگون در این مورد دارد.متن کامل خبر رااینجابخوانید.

** باشگاه خبرنگاران گزارش می‌دهد؛

حاشیه‌های هسته‌ای مجلس؛ اعتراض به «ظریف»، تندی با «صالحی»

جلسه غیرعلنی امروز مجلس با وزیر امور خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی در حالی برگزار شد که گفته می‌شود برخی از نمایندگان در این جلسه به ظریف اعتراض کرده‌اند.متن کامل خبر رااینجابخوانید.

**  روایت نقوی‌حسینی از جلسه غیرعلنی امروز:

ظریف: وزارت امور خارجه بزودی فکت‌شیت منتشر می‌کند/ صالحی: حفظ جایگاه تحقیقات هسته‌ای از دستاوردهای بیانیه سوئیس است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وزیر امور خارجه کشورمان تائید کردند که به زودی فکت‌شیت خود را تهیه خواهیم کرد تا این دروغ پردازی‌های آمریکایی‌ها را برای افکار عمومی روشن کنیم.متن کامل خبر رااینجابخوانید.

** در آغاز جلسه علنی مطرح شد؛

توضیحات لاریجانی در رابطه با جلسه غیرعلنی امروز مجلس

لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل پس از به صدا درآمدن زنگ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی، در مورد برگزاری جلسه غیرعلنی امروز توضیحاتی را مطرح کرد.متن کامل خبر رااینجابخوانید.

** در جلسه غیر علنی امروز؛

«ظریف» و «صالحی» درباره «بیانیه سوئیس» به نمایندگان مجلس گزارش می‌دهند

کمالوندی سخنگوی وزارت امورخارجه و خانم مرضیه افخم سخنگوی وزارت امورخارجه در جلسه غیرعلنی مجلس حضور یافتند.متن کامل خبر رااینجابخوانید.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد