
به گزارشسرویس بینالملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از شبکه "العربیه،" بمباران مناطق مختلف یمن دیشب و بامداد امروز نیز ادامه یافت. هواپیماهای ائتلاف عربستان فرودگاه شهر "حدیده" -- در غرب یمن -- را بمباران کردند و باند این فرودگاه بر اثر اصابت موشک آسیب دید. حدیده دومین بندر مهم یمن بعد از عدن است.
این در حالی است که دیروز و در نشست سران اتحادیه عرب در مصر "ملک سلمان" -- پادشاه عربستان -- از ادامه تجاوز نظامی به یمن تا زمان دستیابی به اهداف از پیش تعیینشده (تسلیم نیروهای انصارالله و توقف پیشروی آنها) خبر داد.
علی عبدالله صالح -- رئیسجمهور اسبق و کهنهکار یمن -- نیز در سخنرانی مفصلی در یمن خواستار توقف فوری حمله به این کشور شد.
-- 09:31: شبکه "العربیه" گزارش داد: بمباران چندین انبار اسلحه انصارالله در استان سعده.
-- 09:34: شبکه "العربیه" خبر داد: گزارشها از زخمی شدن پسر علی عبدالله صالح -- رئیسجمهور اسبق یمن -- در بمباران هواپیماهای عربستان حکایت دارد.
-- 09:38: شبکه "الجزیره" خبر داد: پیشروی نیروهای جنبش انصارالله به طرف مرز عربستان.
-- 09:54: شبکه "العربیه" گزارش داد: اتحادیه عرب در بیانیه نهایی خود مجوز رسمی حمله ائتلاف عربستان را به یمن صادر خواهد کرد.
درحال تکمیل......

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد