جلسه مشاوران فرهنگی - مذهبی در اداره ارشاد اسلامی شهرستان هرسین

کد خبر: 12178|12:08 - 1393/06/04
نسخه چاپی
<span style=\"color: rgb(166, 0, 18);\">دیوانگاه:</span> با حضور رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان و با حضور فعالان برنامه های مذهبی و فرهنگی جلسه مشاوران فرهنگی – مذهبی با موضوع آسیب شناسی فرهنگی در اداره ارشاد اسلامی شهرستان هرسین برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دیوانگاه،سلطانمراد میری  رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان هرسین اظهار داشت 2گروه مشاور فرهنگی به عنوان بازوان ارشاد در امر آسیب شناسی در نحوه برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی این مدیریت را یاری می کنند.
وی در ادامه افزود اگر شعر و هنر در خدمت اسلام باشند بسیار ارزشمند تر هستند بنابراین اگر تمام فعالیت های هنری ما جنبه مذهبی نداشته باشند از نگاه ما مردود هستند و اگر هر کدام ما به اندازه اندوخته هایمان عمل کنیم جامعه سالم می ماند.
در ادامه این جلسه نیز راهکارهایی در زمینه هر چه بهتر برگزار کردن برنامه های فرهنگی و مذهبی در سطح شهر توسط اعضای حاضر در جلسه مطرح شد که در مورد آنها بحث و تبادل نظر شد.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد