وی افزود: بندگی خدای متعال سبب آرامش است و اگر کسی دنبال خوشبختی و موفقیت و آرامش است باید با خداوند وصل باشد که موفقیت سعادت در این اصل است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر کسی مشکل سیاسی، اجتماعی دارد دلیل آن بی تقوایی و بی ایمانی است.
وی در ادامه افزود: اگر شخصی دنبال هویت و احترام در میان مردم است بهتر است از امرهای بیهوده همچون لباس و ماشین و زندگی آنچنانی بپرهیزد و سعی داشته باشد با خداوند متعال انس و الفت بگیرد.
وی در ادامه ملاک شخصیت یک شخص را در سه مورد تصریح کرد: معرفت، تقوا و روحیه جهاد و شهادت طلبی است.
وی با توجه به ولادت حضرت فاطمه (س) گفت: دخت نبی اکرم (ص) یک شخصیت با عزمت و مبارکه برای جامعه بشری است که سبب خیر و برکت و الگو جامعه زنان است حضرت زهرا با وجود مسائل حفظ حریم محرم برای دفاع از حق مظلوم و ولی امر با صدای بلند سخنان خود را با جدید بیان نمودند.
امام جمعه شهرستان هرسین با توجه به هفته کار وکارگری تصریح کرد: ارزش کار در اسلام مثال زدنی است و کسی برای خانواده و جامعه بشری کار وعرق می ریزد همانا مجاهدت در راه خدا است باتوجه به این حدیث عرقی که کارگر میریزد به منزله خونی است که شهید می ریزد.
حجت الاسلام باقری نسبت به نصب دستگاه دیجیتال جهت دریافت تمامی شبکه های تلویزیونی در این شهرستان بسیار گله داشتند و افزودند: عدم دستگاه دیجیتال در این شهر و با وجود پیگیری های ما در این سه سال در جهت نصب این دستگاه متاسفانه مردم به طرف ماهواره ها روی آورده که ناخوشایند است امیدواریم مسئولین اصحاب رسانه هر چه سریع تر اقدام نمایند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد