سروری: تلاش داریم فهرست واحد اصولگرایان شکل گیرد/ احتمال ائتلاف جلیلی ـ زاکانی

کد خبر: 1074|21:41 - 1392/02/01
نسخه چاپی
<span id=\"bodyHolder_newstextDetail_nwstxtInfoPane\" style=\"font-weight: bold;\"><span id=\"bodyHolder_newstextDetail_nwstxtInfoPane\">رئیس تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت گفت: ظرفیت‌های زیادی برای وحدت اصولگرایان در انتخابات شوراها فعال شده و اصولگرایان نیز تقریباً به این واقعیت اعتقاد دارند که امروز تکثر در بین لیست‌های اصولگرایان تهدیدآمیز است.</span></span>
\"خبرگزاری

به گزارش خبرنگار حوزه دولتخبرگزاری فارسمستقر در فرمانداری تهران، پرویز سروری رئیس تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت عصر امروز پس از ثبت‌نام در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه لیست تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت چه زمانی نهایی خواهد شد، اظهار داشت: ما مقدماتی را قبل از ثبت‌نام انجام داده‌ایم که معطوف به شناسایی افراد و توصیه به عزیزان برای ثبت‌نام بود و منتظر بودیم تا ثبت‌نام‌ها انجام شود و  بر این اساس برنامه‌ریزی خواهیم داشت.

وی ادامه داد: بر این اساس درباره شوراهای استانی اقدامات لازم صورت می‌گیرد. همچنین در تهران نشست‌های مختلف با مجموعه‌های مختلف صورت گرفته و طبیعتا بعد از اتمام ثبت‌نام‌ها اقدامات اساسی را برای تهیه لیست تهران انجام خواهیم داد.

رئیس تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا با سایر اصولگرایان رایزنی داشته‌اید، گفت: طبیعتا یکی از چشم‌اندازهایی که این مجموعه به وجود آمد نگرانی‌هایی بود که از تکثر و تعدد لیست‌های اصولگرایان می‌توانست به وجود آید و یکی از برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته این است که تا جایی که امکان دارد بتوانیم تکثر را کاهش و به طرف لیست واحد یا حداقل به طرف حداکثری کردن مشترکات در لیست اصولگرایان قدم برداریم.

سروری در پاسخ به این سؤال که آیا با جبهه پایداری نیز در این راستا صحبت کرده‌اید،‌یادآور شد: ما با همه گروه‌های اصولگرا این ارتباطات را برقرار می‌کنیم و تلاش داریم این هماهنگی، همکاری و انسجام را در بین همه طیف‌های اصولگرا به وجود آوریم.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا این تشکل برای انتخابات ریاست جمهوری هم فعالیت خواهد داشت، افزود: خیر. این مجموعه صرفا برای انتخابات شورای شهر است.

رئیس تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا امکان دارد مجموعه‌ای مانند تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت برای شوراها صورت بگیرد، اظهار داشت: الان نمی‌توان پیش‌بینی کرد ولی این مجموعه صرفا با یک جهت‌گیری اجتماعی و حرکت در مسیر انسجام شورای شهر سامان پیدا کرده است.

سروری همچنین در پاسخ به این سؤال که اصولگرایان می‌خواهند لیست واحد ارائه بدهند، آیا شما از این لیست خبر دارید، تصریح کرد: ظرفیت‌های زیادی فعال شده و اصولگرایان نیز تقریبا به این واقعیت اعتقاد دارند که امروز تکثر در بین لیست‌های اصولگرایان تهدیدآمیز است و به همین دلیل باید زمینه حرکت به سمت انسجام یا تنزل گروه‌های مختلف اصولگرا برای رسیدن به یک لیست واحد و یا لیست‌هایی با حداکثر مشترکات فراهم شود و این همفکری،‌ همکاری و همدلی در حال افزایش است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه اولویت شما در شورای شهر و روستا چیست، گفت: ما تلاش عمده‌ای را معطوف به این می‌کنیم که اعضای شورای شهر پس از انتخابات با یک نگاه اجتماعی در فرایند تصمیم‌گیری‌های شورا شرکت کنند واجازه ندهند تصمیم‌گیری‌ها در شورا یک فرایند سیاسی را طی کند. چرا که این مسئله حتما به تنش و اختلافات و تشکیل فراکسیون‌های مختلف در دل شوراها و در نهایت تضعیف فراکسیون‌های تخصصی در سطح شوراها منجر خواهد شد.

رئیس تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت ادامه داد: ما فکر می‌کنیم این مجموعه وظیفه دارد در دو گام حرکت کند که اولین گام تا انتخابات برای پیروزی اصولگرایان و گام مهمتر استمرار حرکت این مجموعه برای دادن نقطه نظرات کارشناسی و تقویت تفکر کارشناسی و تبدیل شدن به یک اتاق فکر برای شوراهای کل کشور است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در این دوره طیف‌های اصلاح طلب، حامیان دولت و اصولگرایان حضور بیشتری در شوراها داشته‌اند، نظر شما در این زمینه چیست، گفت: دلیل این مسئله این است که پارلمان شوراها یک پارلمان جوان است. در ابتدا تاثیر شوراها در کشور مشخص نبود و به همین دلیل اعتنای زیادی در دوره‌های اول و دوم به صورت جدی شکل نگرفته بود. اما هر مقدار که گذشت تاثیر شوراها در تصمیم‌گیری‌های مردم بیشتر شد. یعنی اگر شوراها بتوانند آهنگ و سمفونی خدمت را به خوبی بنوازند، مردم نسبت به آن جریان فکری نزدیک‌ترند. سابقه در شورای شهر دوم نشان داد که عملکرد شورای دوم و سوم که صورت گرفت توانست فضای سیاسی کشور و حتی آرایش‌های سیاسی را تغییر دهد؛ ما فکر می‌کنیم گفتمان خدمت در جریان شورای شهر می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های سیاسی اثر داشته باشد اما تاکید می‌کنیم رویکرد حتما باید غیرسیاسی باشد. اما آثار آن می‌تواند در تنظیم آرایش های سیاسی موثر باشد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره نشست جلیلی و زاکانی اظهار داشت: به دلیل شباهت‌های دو گفتمان آقای جلیلی و زاکانی باعث شده این نشست بسیار مورد توجه رسانه‌ها، نخبگان و مراکز مختلف سیاسی قرار گیرد؛ تا جایی که بنده اطلاع دارم اگر آقای جلیلی تصمیمی به آمدن بگیرد، احتمالا زمینه‌های ائتلاف بین این دو فراهم می‌شود و می‌توان چشم‌انداز را اینگونه دید که هر کدام از این دو اگر در منظر و دیدگاه مردم وضعیت بهتری داشته باشند دیگری به نفع او کنار خواهد رفت. از این رو این نشست می‌تواند در تقویت گفتمان آنها موثر باشد.

سروری در پاسخ به این سؤال که آیا امکان دارد شورای شهر آینده به سمت مسائل سیاسی نزدیک‌تر شود، گفت: ما این نگرانی جدی را داریم و شاید یکی از دلایل تشکیل جمعیت خدمتگزاران همین بود که این نگرانی به شدت اوج گرفته بود و با توجه به دو انتخابات بزرگ کشور که یکی کاملا سیاسی و دیگری کاملا اجتماعی است، علت حساسیت‌های انتخابات ریاست جمهوری، عملا این انتخابات شوراهاست که تحت تاثیر انتخابات ریاست جمهوری قرار می‌گیرد و تلاش در مجموعه خدمتگزاران بر این است تا این تاثیرپذیری را کاهش دهیم. چرا که باعث می‌شود زودتر شوراها به طرف سیاسی شدن حرکت کند و دغدغه ما برای آینده شوراها در کشور است و تلاش می‌کنیم تا حد امکان جلوی این قضیه را بگیریم.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد