به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ائتلاف \"لیکود-بیت نو\" که از حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو و حزب \"اسرائیل بیت نو\" به رهبری آویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه پیشین این رژیم است، توانست به سختی 31 کرسی از 120 کرسی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را به دست آورد و به این ترتیب پیروز انتخابات پارلمانی شود.
پس از لیکود-بیت نو، حزب \"یشآتید\" که یک حزب میانهرو در اسرائیل است و رهبری آن را \"یائیر لاپید\"، روزنامهنگار پیشین اسرائیلی به عهده دارد توانست با کسب 18 یا 19 کرسی از مجموع کرسیهای پارلمان با شگفتی مقام دو را در فهرستهای حزبی انتخاباتی پارلمانی نوزدهمین دوره کنست به دست آورد.
پس از حزب \"یشآتید\" حزب \"کارگر\" با 17 کرسی قرار دارد و حزب \"خانه یهودی\" و حزب افراطگرای \"شاس\" وابسته به یهودیهای مهاجر از شوروی سابق توانستند ردههای بعدی را در انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی به دست آورند.
در انتخابات پارلمانی این دوره رژیم صهیونیستی حزب \"هتنوعاه\" به ریاست تزیپی لیونی توانست هفت کرسی را به خود اختصاص دهد و سه حزب اصلی عرب شرکتکننده در این انتخابات در مجموع توانستند 10 کرسی را به خود اختصاص دهند.
در مجموع و بر اساس نتایج اولیه انتخابات ائتلاف لیکود-بیت نو و دیگر احزاب تندروی همپیمان آنها در مجموع توانستند 61 کرسی از کرسیهای پارلمان رژیم صهیونیستی را به دست آورند و بنا بر اعلام شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی این نتایج برای ائتلاف حاکم بسیار ضعیف است.
نتانیاهو با وجود به دست آوردن پیروزی ضعیف در انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی با تشکر از مردم گفت: من از میلیونها اسرائیلی که حق خود را در اجرا کردن دموکراسی در اسرائیل به جا آوردند تشکر میکنم.
وی گفت: ما هم اکنون این فرصت را داریم که کارهای بسیار بزرگی برای اسرائیل انجام دهیم و باید برای تشکیل بزرگترین دولتی که تاکنون اسرائیل داشته و در آن همه گروهها شرکت داشته باشند تلاش کنیم.
نتانیاهو در مقابل هوادارانش در تل آویو گفت: نتایج انتخابات به ما این فرصت را میدهد که تغییراتی که اسرائیلیها خواهان آن هستند انجام دهیم و من قصد دارم این امر را حتما محقق کنم.
یائیر لاپید که حزبش توانست رده دوم در انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی را به دست آورد نیز در سخنان خود پس از اعلام نتایج اولیه این انتخابات، خواهان تشکیل دولتی فراگیر با مشارکت تمامی گروهها شد.
وی در میان هوادارانش گفت: من از رهبران سیاسی میخواهم تا با هم دولتی متشکل از تمامی گروهها تشکیل دهیم و میانهرو، تندرو و دیگر گروههای اسرائیلی در آن برای تحقق \"تغییر واقعی\" تلاش کنند.
نتانیاهو نیز پس از اعلام نتایج اولیه با لاپید تماس گرفت و بر تشکیل دولتی متشکل از تمامی گروههای اسرائیلی تاکید کرد.
بر اساس نتایج اولیه انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی درصد شرکتکنندگان در این انتخابات نسبت به انتخابات سال 2009 رشد اندکی داشته و به 6 / 66 درصد رسیده است.
در انتخابات پارلمانی سال 2009، 74 / 56 از اسرائیلیها برای دادن رای در پای صندوقهای رایگیری حاضر شده بودند.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل همچنین مقابله با ایران پیشگیری از \"دستیابی ایران به تسلیحات اتمی\" را به عنوان نخستین اولویت دولت جدید خود اعلام کرده است.
ائتلاف لیکود-بیتنو پیش از این ۴۲ کرسی پارلمان اسرائیل را در اختیار داشت ولی شرکت گسترده رای دهندگان در انتخابات باعث شد اختلاف احزاب چپ میانه با متحدان راست گرای نتانیاهو کاهش یابد.
در انتخابات روز سه شنبه، 32 حزب برای به دست آوردن ۱۲۰ کرسی پارلمان اسرائیل با هم رقابت کردند.
اختلاف اندک ائتلاف تحت رهبری نتانیاهو باعث شده تا او برای تشکیل دولت جدید مجبور با معامله با احزاب دیگر شود.
نتانیاهو با اشاره به ضرورت ائتلاف با احزاب دیگر، وعده داد با حد امکان و با حضور شرکای بیشتر، دولت جدید اسرائیل را تشکیل خواهد داد.
پیشبینی میشود نتانیاهو از حزب \"هاباییت هایهودی\" (خانه یهودی) که ۱۲ کرسی به دست آورده بخواهد به ائتلاف او بپیوندد.
این حزب، از احزاب تندرو و مخالف تشکیل کشور مستقل فلسطینی است.
از دیگر احتمالهای موجود، دعوت از حزب یش آتید است. یائر لاپید، رهبر این حزب گفته است تنها در صورتی حاضر به ائتلاف با نتانیاهو است که او قول دهد برای صلح با فلسطینیها بیشتر تلاش کند.
ایجاد ثبات در اقتصاد اسرائیل و تلاش برای برقراری صلح در منطقه از دیگر اولویتهای نتانیاهو عنوان شده است.