رئیس جهاد کشاورزی هرسین از برداشت گل محمدی در سطح ۴۵هکتار از گلستانهای دهستان چشمه کبود از توابع این شهرستان خبر داد.
مهندس فتاحی رئیس جهاد کشاورزی هرسین در گفتگو با خبرنگار دیوانگاه از برداشت گل محمدی در سطح ۴۵هکتار از گلستانهای دهستان چشمه کبود از توابع این شهرستان خبر داد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان هرسین افزود: گل محمدی حداکثر در ۵ چین برداشت خواهد شد که میانگین عملکرد گل تر ۲ تا ۲.۵ تن در هکتار است.
وی خاطرنشان کرد: زمان برداشت گل محمدی در هرسین، حدوداً از اردیبهشت ماه تا اواسط خردادماه است و این کار در هر منطقه ۲۰تا۳۰ روز طول می کشد.
فتاحی اظهار داشت: گل محمدی پس از باز شدن، دوام کمی روی شاخه دارد و در صورت تأخیر، طی ۲۴ ساعت رنگ آن سفید شده و میریزد... بنابراین لازم است قبل از طلوع آفتاب و ترجیحاً در هوای خنک بامدادی، اقدام به برداشت روزانه گلهای باز شده نمود.
رئیس جهاد کشاورزی هرسین افزود: از هر کیلوگرم گل تَر ۱/۵ تا ۲ لیتر گلاب و از هر ۶تا۷ تُن گل تَر ۱کیلوگرم اسانس بدست میآید.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر گلاب و اسانس محصولات دیگری نیز از گلمحمدی تولید میشود تصریح کرد: محصول عمده گل محمدی، گلاب، اسانس و گلبرگ خشک میباشد، که از آنها در صنایع دارویی، عطرسازی، فرآوردههای بهداشتی و آرایشی و صنایع غذایی استفاده میشود.