پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه16:36 - 1404/08/23
امام جمعه هرسین:

ذات آمریکا با استکبار گره خورده است/ بی حجابی زنان نشان از بی غیرتی مردان دارد

امام جمعه هرسین در بخشی از خطبه های نماز جمعه این هفته گفت: ذات آمریکا با استکبار گره خورده است، شیطان با نور و فرهنگ اهل بیت همخوانی ندارد ما هیچ وقت نمی توانیم با آمریکا کنار بیاییم.

به گزارش دیوانگاه ،حجت الاسلام والمسلمین حسن رضایی امام جمعه هرسین در بخشی از خطبه های نماز جمعه این هفته در سخنانی اظهار داشت: در مبادلات بین کشورها آنچه بیشتر از همه مورد نظر است یک رابطه دوستانه بر اساس رفع نیازها و منافع هر دو کشوراست، اما اگر غیر از این باشد و مذاکره و رایطه در طول تاریخ بر اساس مرعوب شدن و توجه به زرق و برق در غرب وارد مذاکره بشود حکایت دوران قاجار است که این وادادگی و واگذاری قسمت هایی از کشور از زمان ناصرالدین شاه رقم خورد، لذا دوران قاجار و پهلوی اول و دوم بد گذشت بر مردم متمدن و فهیم ایران ما.

 

امام جمعه هرسین افزود: اگر طرف غربی به سردمداری آمریکا کسی جلوی آنها قرار گیرد و مذاکره به نقع آنها نباشد زیر میز مذاکره می زنند و هیچ اعتباری هم به تعهد و امضای آنها نیست. مذاکره از دیدگاه غرب و آمریکایی ها یعنی امتیاز دادن نه امتیاز گرفتن از آنها.

 

وی تصریح کرد: عده ای آنقدر ترسو و نادان هستند که در اجتماعات اینگونه عنوان می کنند که چرا ما باید پنجه در پنجه آمریکا بیندازیم،عده ای اینگونه القاء می کنند که آیا ارزش دارد به خاطر این صنعت هسته ای مردم در سختی معیشت قرار گیرند و صنعت موشکی و هسته ای ما تقویت شود؟ اگر نگوییم خیانت، بیان این مطالب یکی از نادانی های عصر ماست، عده ای در داخل سرباز و پیاده نظام دشمن هستند.

 

حجت الاسلام رضایی اظهار داشت:  ذات آمریکا با استکبار گره خورده است، شیطان با نور و فرهنگ اهل بیت همخوانی ندارد ما هیچ وقت نمی توانیم با آمریکا کنار بیاییم، ما باید مباهات کنیم که در کشوری زندگی می کنیم که رهبر ما کسی است که در مقابل زیاده خواهی های استکبار اینگونه ایستاده است.

 

امام جمعه هرسین با اشاره به انتخابات در عراق افزود: این انتخابات غیر قابل تصور بود برای آمریکا و رژیم صهیونیستی و عده ای متوهم در عراق که انتخابات عراق را تحریم کردند اما ما شاهد انتخابات پرشوری در عراق بودیم، این یعنی در کنار محور مقاومت ایستادن و خیلی از کرسی های پارلمان عراق به دست شیعیان افتاد و خود دولتی هم که روی کار آمده رابطه خوبی با ایران اسلامی دارد، این نشان می دهد که جمهوری اسلامی بعد از جنگ 12روزه محبوبیت جهانی پیدا کرده است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضع حجاب در شهرستان هرسین افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر یکی از وظایف آن پیگیری معضلات و مشکلاتی است که برخلاف آموزه های دینی باشد، شهرستان هرسین عنوان دارالمومنین را دارد این وضعیت سزاوار شهرستان نیست، بارها شده که مومنین از ما خواستند که مقابل این قضیه ورود کنیم،بی حجابی زنان و دختران نشان از بی غیرتی مردان دارد.