به گزارش دیوانگاه ،مراسم گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت سردار دلها و اجتماع دختران حاج قاسم در سالن اجتماعات الزهرا (س) با حضور حجت الاسلام و المسلمین رضایی امام جمعه محترم، مسئولین و عموم مردم هرسین برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی امام حمعه هرسین در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دلها حاج قاسم سلیمانی و علامه بزرگوار آیت الله مصباح اظهار داشت: یکی از سوالاتی که به ذهن متبادر می شود که چرا اسم این برنامه را دختران حاج قاسم گذاشته اند، اگر تاریخ را بررسی کنیم در تاریخ صدر اسلام و قضیه کربلا یکی از عوامل در کنار ترس، بی بصیرتی و دنیا طلبی که باعث شد نائب امام زمان خود را تنها بگذارند، زنان کوفه بودند که دست مردان خود را می گرفتند و از همراهی حضرت مسلم ع ممانعت می کردند.
امام حمعه هرسین افزود: تا قبل از فتنه 1401اگر کسی عنوان می کرد که این چادر امانت حضرت زهراست و پرچم هدایت است کسی باور نمی کرد،اما شما دیدید که در فتنه ای که با یک جنگ ترکیبی و بسیار پیچیده همراه بود بیش از 50کشور رسماً ار فتنه گران حمایت کردند.
وی تصریح کرد: سوال این است که آیا مشکل دشمنان فقط روسری از سر برداشتن بود؟ اینطور نیست، خواسته اصلی آنها تجریه ایران و سوریه سازی ایران بود.