اتمام پروژه تعریض آرامستان لک با اعتبار۳۰ میلیارد ریال
شهردار هرسین گفت: پروژه تعریض مسیر دسترسی به آرامستان لک با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال در حال اتمام است.
مهندس علی قبادی شهردار هرسین در گفتگو با خبرنگار اقتصادیدیوانگاهاظهار داشت: با توجه به پیگیریهای صورت گرفته و لزوم اجرای این پروژه بعنوان یکی از نیازمندی های شهر هرسین و جهت رفاه حال مردم اجرای این پروژه در دستور کار شهرداری قرار گرفت.
شهردار هرسین افزود: کم عرض بودن خیابان و ترافیک ایجاد شده در روزهای پایانی هفته از مهمترین عوامل اجرای پروژه مذکور هستند.
وی تصریح کرد: اجرای پروژه یاد شده با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال و رشد بیش از ۹۰ درصدی آن علاوه بر زیبا سازی مسیر و تسهیل در تردد شهروندان رضایت عمومی را نیز بدنبال خواهد داشت.
قبادی اظهار داشت: انجام ۳۰۰۰ متر مربع آسفالت ، ۳۰۰۰ متر مربع موزاییک فرش ، جدول گذاری به متراژ ۱۲۰۰ متر ، تسطیح ، خاکریزی و خاکبرداری توسط واحد عمران و موتوری شهرداری از مهمترین اقداماتی است که در راستای تحقق این پروژه انجام شده است.
شهردار هرسین در پایان افزود: احداث پل مرحله پایانی پروژه است که در دست اقدام است. .