صابر فتاحی سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در گفتگو با خبرنگار دیوانگاه با اشاره به فصل برداشت زعفران از مزارع شهرستان اظهار داشت: شرایط آب و هوایی هرسین، این شهرستان را به یکی از مناطق مستعد کشت زعفران در استان تبدیل کرده است.
علیرضا یاری پور سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هرسین با بیان اینکه پیشبینی میشود امسال بیش از ۹۳ کیلوگرم زعفران از سطح مزارع شهرستان هرسین برداشت شد افزود: توسعه کشت محصولات با ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم در دستور کار این مدیریت قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: معمولاً کشت زعفران از اواخر خرداد ماه آغاز شده و تا اواسط مهرماه ادامه خواهد داشت که در همین راستا توصیه میشود که زمان کاشت و برداشت این محصول به تأخیر نیافتد تا بازدهی خوبی داشته باشد.
فتاحی اظهار داشت: کشت زعفران به دلیل کم مصرف بودن در صرف آب گیاه مناسبی برای کشت در مناطق تقریباً خشک است همچنین به دلیل گران قیمت بودن این محصول با ایجاد شغل میتوان عاملی برای درآمدزایی بالا برای کشاورزان باشد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان با اشاره به اینکه کشاورزان میتوانند با برنامهریزی مناسبی برای مصرف درست و جلوگیری از هدر رفت آب کشتهای خود را مدیریت کنند، تأکید کرد: در این راستا بر اساس تأکید کارشناسان با توجه به قرار گرفتن در فصول سرد سال و در پیش داشتن بارندگیها از کشتهای پاییزه برای بهره بیشتر از نزولات استفاده کنند.
گفتی است برداشت زعفران از تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰ شروع و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.