مراسم سالروز حماسه نهم دی و روز بصیرت با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولین در آستان مقدس امامزاده مهدی ع هرسین برگزار شد.
به گزارش دیوانگاه ،مراسم سالروز حماسه نهم دی و روز بصیرت با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولین در آستان مقدس امامزاده مهدی ع هرسین برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی امام جمعه هرسین در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت یوم الله 9دی و روز بصیرت اظهار داشت: نگاه ما به نهم دی یک نگاه حماسی باید باشد آنچه که مشخص است این است که دشمن در صدد بی اعتمادی عمومی مردم است.
امام جمعه هرسین افزود: هر کسی مردم را ناامید کند و ضعف های شخصی را به اصل نظام تعمیم دهد این یک خیانت بزرگ است.
وی خاطرنشان کرد: در این روز تجدید بیعت می کنیم با ولی امر خود که با تمام توان در انتخابات حضور داشته باشیم و چشم فتنه را کور کنیم.
در ادامه حجت الإسلام والمسلمین محسن مفید مسئول شورای نگهبان استان کرمانشاه در سخنانی اظهار داشت: آزادی اصلی ترین عطیه ای است که بواسطه انبیای الهی و در پرتو دین به بشر عرضه داشته است هم آزادی و هم آزادگی را می توان در مسیر دین به دست آورد.
مسئول شورای نگهبان استان کرمانشاه افزود: دشمن دنبال این است که نگذارد این هدیه الهی در جامعه محقق شود، لذا دشمنی می کند و اولین چیزی که شیطان با آن عناد دارد و دنبال بی اثر کردن آن است ولی فقیه و امام جامعه است.
وی تصریح کرد: همچنانکه به فرموده امام خمینی ره ۲۲بهمن انفجار نور بود، یقینا نهم دی نیز یک روز نورانی بود و دلیل آن روشنگری ولی فقیه بود.
حجت الاسلام مفید اظهار داشت: نهم دی مهم بود و باعث خاموش شدن فتنه و سربلندی نظام اسلامی شد و حضور حداکثری در انتخابات روز ۱۱اسفند به طور قطع و یقین نتیجه نهم دی را در پی دارد.