پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه21:05 - 1401/10/27
معاون فرماندار هرسین:

تکدی‌گری بعنوان یکی از معضلات جامعه آسیب‌هایی را متوجه اجتماع می کند

به منظور شناسایی ، جمع آوری و ساماندهی متکدیان و نظارت بر گرمخانه های شهرداری ها جلسه ای در فرمانداری هرسین برگزار شد.

به گزارش دیوانگاه ، به منظور شناسایی ، جمع آوری و ساماندهی متکدیان و نظارت بر گرمخانه های شهرداری ها جلسه ای در فرمانداری هرسین برگزار شد.

 

 

سید مهدی ظهراب پناه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری  در این جلسه به تشریح اهمیت برخورد با تکدی گری پرداخت و طی سخنانی اظهار داشت : تکدی‌گری بعنوان یکی از معضلات جامعه آسیب‌هایی  را متوجه اجتماع میکند و در برخی موارد تبعات جبران ناپذیری دارد. 

 

 

وی افزود: از مهمترین مشکلات تکدی‌گری که تبعات اجتماعی جبران ناپذیری دارد وجود مجموعه‌های سازمان یافته برای ایجاد درآمد از این طریق است و در این راستا از عواطف و احساسات انسان دوستانه مردم سوء استفاده میشود.

 

 

معاون سیاسی فرماندار هرسین خاطرنشان کرد: حضور متکدیان علاوه بر ارائه جلوه نامناسبی از شهر بستر معضلات و آسیب های زنجیره ای را فراهم می سازد. 

 

 

ظهراب پناه  اظهار داشت: بر اساس قوانین مربوطه و دستورالعمل ها وظیفه هر یک از اعضاء کارگروه ساماندهی متکدیان مشخص شده است و مهمترین موضوع در بحث ساماندهی متکدیان تهیه بانک اطلاعاتی و کلیه مشخصات متکدیان است. 

 

 

وی افزود: هر یک از اعضاء با توجه به وظایف خود باید نسبت به تهیه بانک اطلاعاتی جهت برنامه ریزی و تصمیم گیری های هدفمند به منظور ساماندهی متکدیان اقدام نمایند. 

 

 

معاون فرماندار هرسین تصریح کرد: می بایست با تعامل سازنده و همکاری میان دستگاهی زمینه کاهش تکدی گری در شهرستان را فراهم نماییم.