امیر شاه آبادی فرماندار هرسیندر گفتگو با خبرنگار دیوانگاهاظهار داشت: به حمدالله انتخابات در حوزه انتخابیه هرسین با مشارکت بسیار خوب مردم به پایان رسید و در این دوره از انتخابات مردم حضور 72درصدی داشتند و قبل از هر چیز از حضور باشکوه مردم کمال تقدیر و تشکر را داریم.
وی افزود: در این دوره از رقابت ها مردم شریف شهرستان در بخش مرکزی هرسین و بخش بیستون با 22025رأی جناب آقای علی رضایی را به عنوان منتخب برگزیدند که در همین جا این پیروزی را این برادر عزیز نبریک عرض می کنیم و امیدواریم که در راه خدمت به مردم موفق و پیروز باشند.
فرماندار هرسین خاطرنشان کرد: همچنین آقایان حاج وحید احمدی با کسب 10784رای به عنوان نفر دوم و آقای نورالدین فرزادی پور با 3627رای به عنوان نفر سوم موفق به کسب آرای مردم شدند.
شاه آبادی در پایان اظهار داشت: از همه کاندیداهای محترمی که در این دوره از انتخابات تلاش و کوشش کردند و توانستیم انتخابات ارامی رقم بزنیم کمال تشکر را دارم و امیدواریم که همه این عزیزان هم بتوانند در راه خدمت گذاری به مردم و اعتلای نظام اسلامی موفق و سربلند باشند.