مهندس نوروزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسیندر گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: شهرستان هرسین یکی از قطب های مهم پرورش گل محمدی می باشد که سطح زیرکشت این محصول حدود 70 هکتار است و 50 هکتار آن در مرحله باروری می باشد.
وی افزود: متوسط تولید گل در هکتار را حدود 3 تن است که از هر تن حدود 2000لیتر گلاب تهیه می گردد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین تصریح کرد: همچنین از هر 8 تن گل حدود یک لیتر اسانس تولید شده که به عنوان ماده اولیه جهت تولید عطر و صنایع غذایی و دارویی استفاده می گردد که دارای ارزش صادراتی بالایی است.
نوروزی در ادامه اظهار داشت: پیش بینی می شود در سال جاری حدود 300 هزار لیتر گلاب و حدود 18 لیتر اسانس، تولید و وارد بازار مصرف گردد.
وی افزود: تولیدات جانبی این صنعت هم شامل آجر مطبوع شومینه، مربای گل و شربت گل می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی از باغداران شهرستان درخواست نمود که جهت توسعه کشت گل محمدی به مراکز جهاد کشاورزی تابعه مراجعه نمایند.
نوروزی در پایان تأکید کرد: در شهرستان هرسین یک واحد صنعتی تولید عرقیات و گلاب گیری فعال بوده که می تواند در توسعه این صنعت موثر باشد.