سرهنگ" همتعلي شکري " فرمانده انتظامي شهرستان هرسيندر گفتگو با خبرنگار دیوانگاهاظهارداشت: در پي تماس تلفني يکي از شهروندان با پليس 110 مبني بر سرقت از معدن سنگ در روستاي سرماج و سرقت وسايل آن، موضوع به صورت ويژه در دستور کار مأموران پليس آگاهي شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: مأموران پليس آگاهي در اين زمينه تحقيقات خود را آغاز کرده و با استفاده از اقدامات اطلاعاتي يک نفر سارق را در اين زمينه شناسايي و با هماهنگي مقام قضائي طي يک عمليات غافلگيرانه دستگير کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان هرسين تصريح کرد: متهم در بازجويي هاي به عمل آمده به جرم خود مبني بر سرقت از معدن سنگ اعتراف کرد و در بازرسي از مخفيگاه وي، 300 ميليون ريال اموال مسروقه کشف و ضبط شد.
سرهنگ شکری با بيان اينکه متهم پس از تشكيل پرونده به مراجع قضائي تحويل داده شد، به همشهريان توصيه كرد: در صورتي که محوطه ساختمان و کارگاه فاقد روشنايي کافي است، روشنايي لازم را تامين و براي کليه درب ها به ويژه درب ورودي از قفل هاي مطمئن استفاده كنند.