به گزارشدیوانگاهبه نقل ازمرصاد، لحظاتی پیش رزمایش نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قصرشیرین آغاز شد.
این رزمایش با رمز "یاعلی(ع)" برگزار شده است.

رزمایش امام علی(ع) در غرب کشور برگزار می شود که محوریت آن قرارگاه منطقه ای نجف اشرف است.

سردار عراقی: رزمایش امام علی (ع) براساس رزم واقعی و دفاع از شهر طراحی شده است/ بسیج آمادگی کامل دارد
سردارعبدالله عراقی جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز در آیین آغاز رزمایش امام علی(ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قصرشیرین اظهار داشت: این عملیات بر اساس رزم واقعی در نبرد های نا منظم و با حضور یگان های نیروی زمینی و قرارگاه نجف اشرف به منظور مقابله با دشمن فرضی متشکل از گروه های ضد انقلاب در راستای وارد آمدن شکست سخت در بدنه آنها به صورت گسترده آغاز شده است.
وی افزود: در این رزمایش با استفاده از تجهیزات و ادوات نظامی، گروه ها با ساماندهی خاص عمل می کنند و آمادگی رزم آنها ارزیابی می شود.
سردارعراقی همچنین از استقرار بیمارستان صحرایی تخصصی با حضور پزشکان در روستای کلانتر قصرشیرین در راستای خدمات دهی رایگان به بیماران با تجهیزات کامل و اتاق عمل خبر داد و گفت: این بیمارستان به مدت 2 روز آینده به ارائه خدمات می پردازد.
وی گفت: در این رزمایش گردان بیت المقدس متشکل از نیروهای بسیجی و بومی همزمان با اجرای رزم و آتش در منطقه عمومی به دفاع از شهر می پردازند.
به گزارش مرصاد، رزمایش امام علی (ع) از پنجم تا هشتم بهمن ماه در منطقه عمومی غرب کشور برگزار خواهد بود.
سردار شادمانی: بسیج بزرگترین نعمت خداوند به کشور است
سردار علی شادمانی در جمع بسیجیان گردان امام حسین (ع) حاضر در رزمایش امام علی(ع) در قصرشیرین گفت: امروز در کشوری زندگی می کنیم که امنیت کامل در آن برقرار است و این به دلیل غیرت رزمندگان و مردان مدافعی است که نشان دادند خداوند این قدرت را به ما داده است تا بتوانیم غیرتمندانه و شجاعانه از ملت، کشور و ناموس خود دفاع کنیم.
وی افزود: باید قدردان امام خمینی(ره) باشیم که یک ملت با غیرت و شجاع ساخت که در برابر هیچ گونه زورگویی سر خم نمی کند. باید قدر دان رهبر عزیزمان باشیم چرا که یک رهبری شجاع و بی نظیر است که تمام وقت خود را برای سعادت کشور و ملت گذاشته است.
وی افزود: باید قدردان بسیجیان مخلص باشیم که از این ملت هیچ چیزی نمی خواهند و تنها برای دفاع از ملت در صحنه حاضر می شوند که در سخت ترین و بدترین شرایط این بسیجیان عزیز کشور را در برابر تهدیدات حفظ کرده اند.
سردار شادمان گفت: بسیج بزرگترین نعمتی است که خدا به کشور داده است. هرجا نیروی مردمی حضور داشته اند پیروزی در آنجا تضمین شده و موفقیت پیامبران نیز بر این اساس بوده است.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیا افزود: این رزمایش تنها اسلحه به دست گرفتن و سوار ماشین شدن نبود بلکه تجدید روحیه انقلابی و بسیجی بود. همین حضور بسیجیان بسیار بالاتر و بهتر از زمان جنگ است چرا که دشمن از این حضور می ترسد.
وی تاکید کرد: اگر در اوایل جنگ این چنین حضور بسیجیان در قصر شیرین را داشتیم دشمن هیچ گاه جرات تجاوز به این شهر را نداشت.
ای خبر تکمیل می شود...
