پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه07:14 - 1395/08/11
نماینده اسلام آبادغرب و دالاهو در مخالفت با دانش آشتیانی:

آقای دانش آشتیانی نه تحصیلات مرتبط دارد نه با بدنه فرهنگیان ارتباط داشته است/ باید مسئولیت حضور در فتنه و تحصن ها را بپذیرید

نماینده اسلام آباد غرب و دالاهو در مخالفت با دانش آشتیانی برای وزارت آموزش و پرورش در مجلس سخنرانی کرد.

به گزارش دیوانگاهبه نقل ازمرصاد، حشمت الله فلاحت پیشه در مخالفت با وزارت دانش آشتیانی در صحن مجلس به سخنرانی پرداخت.

 

محور های مخالفت او به شرح ذیل است:

 

- ترمیم کابینه باید کارشناسی باشد ولی آقای دانش جعفری نه تحصیلات مرتبط دارد نه با بدنه فرهنگیان ارتباط داشته است.

 

- شما باید مسئولیت حضور در فتنه و تحصن ها را بپذیرید و بدانید که با سیاسی کردن آموزش و پرورش مشکل حل نمی شود.

 

- چگونه کسی که با پاداشهای صدها میلیونی بازنشست شده و خانواده اش در ایران زندگی نمی کنند و درس نمی خوانند  میخواهد به آبادانی کشور کمک کند.

 

- آقای آشتیانی گفته که در آموزش و پرورش شیوه "منتسوری" را پیاده خواهد کرد که مخالف آموزه های دینی و اعتقادی ماست و خطرناک است.

 

- آیا تعهدات بین المللی بر متون درسی ما اثر گذاشته است؟