پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه13:34 - 1395/05/12
فرمانده انتظامی هرسین در گفتگو با دیوانگاه:

از ابتدای سال 42مورد معافیت پزشکی و کفالت بررسی و تأیید شده است/متولیدن 77تا مرداد95خود را به مراکز نظام وظیفه معرفی کنند

فرمانده انتظامی شهرستان هرسین از معافیت 42متقاضی کفالت و معافبت پزشکی از ابتدای سال جاری خبر داد.

سرهنگ شکری فرمانده انتظامی شهرستان هرسیندر گفتگو با خبرنگار دیوانگاهدر خصوص بحث معافیت سربازی  اظهار داشت : نیروی انتظامی شهرستان در طول سال هر دو ماه یک بار اقدام به برگزاری جلساتی تحت عنوان جلسات کفالت و پزشکی می نماید.

 

وی افزود: این جلسات با حضور کارشناسان خبره برگزار شده و پرونده افرادی که متقاضی معافیت کفالت و معافیت پزشکی هستند مورد بررسی قرار می گیرد.

 

فرمانده انتظامی شهرستان خاطرنشان کرد از ابتدای سال جاری تا کنون جلسات متعددی برگزار شده که در این بین حدود 22نفر در بحث معافیت کفالت و 20نفر در بحث معافیت پزشکی مشمول قوانین مربوطه شده اند.

 

سرهنگ شکری در خصوص افراد مشمول خدمت سربازی اظهار داشت: توصیه می شود افرادی که 18سال تمام را پشت سر گذاشته اند خود را به مراکز نظام وظیفه شهرستان معرفی کنند تا مشمول اضافه خدمتی و عواقب بعدی ترک خدمت نشوند.

 

وی افزود: امسال متولیدن 1377تا پایان مرداد 95می بایست جهت تعیین تکلیف خود را به مراکز وظیفه عمومی معرفی کنند و در صورتی که متقاضی معافیت هستند نسبت به این موضوع هم اقدام کنند.