پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه14:31 - 1395/04/28
شیخی در گفتگو با دیوانگاه:

آغاز به کار پارک صخره ای محله راخیز/ در آینده نزدیک شاهد تغییراتی در محیط پارک ها به خصوص تعویض وسایل بازی خواهیم بود.

شهردار هرسین از آغاز به کار پارک صخره ای محله راخیر به مساحت 5هزار متر در هرسین خبر داد

شیخی شهردار هرسیندر گفتگو با دیوانگاهدر خصوص اعتراض برخی از شهروندان در خصوص دود ناشی از زباله های کمربندی جنوبی اظهار داشت: شهرداری در صدد انتقال زباله های پشت کمربندی شمالی است ولی در خصوص وجود رباله در کمربندی جنوبی زباله ای آنجا وجود ندارد و در کل زباله ای در آنجا دچار آتش سوزی نشده است.

 

وی افزود: دودی که مردم از آن معترض بودند ناشی از آتش زدن مزارع پایین دشت و گیاهان خشک شده بلوار جنب جاده است که این موضوع در حیطه کار شهرداری نیست.

 

شهردار هرسین در خصوص نصب وسایل بازی استاندار در پارک ها خاطرنشان کرد خوشبختانه پیگیریهایی در این خصوص انجام شده و قرارداد های منعقد شده و این نوید را به مردم می دهیم که در روز های آینده شاهد تغییراتی در محیط پارک ها به خصوص تعویض وسایل بازی خواهیم بود.

 

شیخی در ادامه از آغاز به کار احداث پارک صخره ای محله راخیز خبر داد و اظهار داشت این پارک که از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری و  در چند فاز ساخته می شود که فاز اول آن در محدوده 5هزار متر احداث می شود.

 

وی  با اشاره به این موضوع که این پارک به صورت صخره ای ساخته می شود افزود: در صورت تخصیص اعتبارات در 95 فازهای بعدی آن نیز احداث می شود.