شهردار هرسین در گفتگو با دیوانگاه:

افزایش ۴۰۰ درصدی آسفالت معابر شهری در هرسین

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 32215|12:40 - 1404/08/23
نسخه چاپی
افزایش ۴۰۰ درصدی آسفالت معابر شهری در هرسین
شهردار هرسین گفت : آسفالت۸۴ هزار متر مربع از معابر مختلف شهر هرسین با اعتباری ۷۰۰ میلیارد ریالی بصورت مستمر در حال انجام است که نسبت به سال‌های گذشته رشد ۴۰۰ درصدی داشته است.

مهندس علی قبادی شهردار هرسین در گفتگو با خبرنگاردیوانگاه،  با اعلام این خبر اظهار داشت: آسفالت ۸۴ هزار متر مربع از معابر مختلف این شهر با پیش بینی اعتباری ۷۰۰ میلیارد ریالی بصورت مستمر در حال انجام است که نسبت به سال‌های گذشته رشد ۴۰۰ درصدی داشته است.

 

شهردار هرسین افزود:  محرومیت زدایی در محلات کم برخوردار و بافت های فرسوده از مهمترین رویکردهای شهرداری است و در این راستا اجرای آسفالت در کوچه های صعب‌العبور علاوه بر خرسندی ساکنان ، تردد آسان برای آنان را به همراه خواهد داشت.

 

وی ادامه داد : اجرای آسفالت در خیابانهای اصلی و فرعی و همچنین کوچه های شهر از مهمترین برنامه های شهرداری محسوب می‌شود و در این راستا شهرداری هرسین با توجه به رکورد بی سابقه اجرای آسفالت گام مهمی به منظور ارائه خدمات مطلوب ، تحقق حقوق شهروندی و همچنین رضایتمندی شهروندان برداشته است.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد