به گزاش خبرنگار دیوانگاه،سرهنگ نجفی با بیان این مطلب اظهار داشت زمان برگزاری مراسم دوشنبه 22/2/92 می باشد و آمادگی و هماهنگی های لازم را جهت برگزاری یادواره بزرگ شهدای شهرستانی انجام داده ایم و تمام تلاش خود را در زمینه هر چه بهتر برگزار کردن این یادواره بکار می گیریم.
وی در ادامه افزود برگزاری این یادواره ها پلی ارتباطی بین رزمندگان دفاع مقدس و نسل جدید است و این یادواره ها می تواند قدردانی از گوشه ای جانفشانی های شهدا و خانواده معظم آنهاست.
فرمانده سپاه ناحیه در ادامه تصریح کرد برگزاری این یادواره ها به نوبه خود می تواند نمونه ای از مبارزه با جنگ نرم دشمن و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشد.
پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه02:00 - 1393/02/20
یادواره شهدای شهرستانی در هرسین برگزار می شود
<span style=\"color: rgb(204, 0, 23);\">دیوانگاه: </span>فرمانده سپاه ناحیه صبح امروز از برگزاری یادواره شهدای شهرستانی در هرسین خبر داد.