به گزارش خبرنگار دیوانگاه،کیومرث رحمتی پور با بیان این مطلب اظهار داشت این مبلغ به 208طرح اشتغال و خودکفایی همچون دامپروری، کشاورزی ، مشاغل خانگی و ... اختصاص داده شده است که یکی از اهداف کمیته امداد اشتغال پایدار در بین مددجویان بوده است.
وی در ادامه افزود 123طرح اشتغالزایی و خودکفایی از منابع بانکی به مبلغ هشت میلیلرد ریال و مابقی از اعتبارات دولتی استفاده شده است.
مدیر کمیته امداد شهرستان هرسین تصریح کرد تعداد 48طرح در راستای کارانگیزی به مبلغ 795میلیون ریال اجرا شده است و امیدواریم که بتوانیم با فعالیت بیشتر در این حوزه خدمت بیشتری را به مردم ارائه دهیم.
پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه05:21 - 1393/01/30
پرداخت بیش از چهارده میلیارد ریال در راستای اشتغال به مددجویان تحت حمایت در شهرستان هرسین در سال92
<span style=\"color: rgb(204, 0, 23);\">دیوانگاه: </span>مدیر کمیته امداد شهرستان هرسین از پرداخت بیش از چهارده میلیارد ریال در سال گذشته در راستای اشتغال به مددجویان تحت حمایت در شهرستان هرسین خبر داد