به گزارش خبرنگار دیوانگاه،طرح بسیج همه جانبه مبارزه با مواد مخدر همزمان با سراسر کشور در چهار شهر به عنوان پایلوت انجام شد که شهرستان هرسین به عنوان یکی از این پنج شهر معرفی شد.
هدف از اجرای این طرح مبارزه همه جانبه از طریق پیشگیری از اعتیاد و آگاهسازی خانواده و در نهایت درمان نسبت به مواجهه با این بلای خانمان سوز بود .
در شهرستان هرسین این طرح در سال1390 با شیوه های پیشگیری ، آموزش و آگاه سازی و درمان شروع به کار کرد.که آموزش ها از چند طریق صورت می گرفت، که از آن جمله برگزاری کلاسهای آگاه سازی و پیشگیری خانواده ها در روستاها و شهرستان و مدارس سطح شهر وبرگزاری نمایشگاه مواد مخدر و پخش فیلم های مربوط به اعتیاد و ... بود .
در زمینه درمان نیز سپاه ناحیه با بهره گیری از پزشکان مجرب در جهت درمان معتادان و سرکشی های مداوم به کمپ ها در این زمینه مجری طرح بود و سه کمپ در شهرستان نیز پذیرای معتادان خود معرفی بودند که از جانب سپاه به آنها معرفی شده بود، لازم به ذکر است تمام هزینه معالجه هر معتاد به عهده سپاه بودو شبکه بهداشت نیز در زمینه تهیه دارو با آنها همکاری داشتند
در مقطع زمانی که این طرح اجرا شد نتایج خیلی خوبی به دست آمد و باعث کاهش 30 درصدی جرائم و تخلفات در زمینه اعتیاد گردید که این خود موجبات رضایت خاطر خانواده ها را فراهم کرد و امید می رود که با اجرای این طرح به صورت کلی در سراسر کشور شاهد جامعه ای خالی از مواد مخدر و معتاد و خانواده هایی که از راه آسیب می بینند باشیم.
پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه09:28 - 1392/11/26
اجرای موفقیت آمیز طرح بسیج همه جانبه مبارزه با مواد مخدر در هرسین
<span style=\"color: rgb(204, 0, 23);\">دیوانگاه:</span> اجرای طرح بسیج همه جانبه مبارزه با مواد مخدر در هرسین با موفقیت در حال انجام است.<br />