به گزارش خبرنگار دیوانگاه،در این جلسه که به منظور تعامل هرچه بیشتر ستاد بسیج همه جانبه مبارزه با مواد مخدر با دادگستری هرسین برگزار گردید برنامه ها و راهکارهای حوزه پیشگیری، درمان و مقابله مورد بحث و گفتگو قرار گرفت
در ادامه ایمانی دادستان شهرستان هرسین اظهار داشت با توجه به اینکه این شهرستان یکی از پنج شهر پایلوت و هدف طرح بسیج مبارز همه جانبه با مواد مخدر می باشد که با اقدامات موثر در این حوزه توانسته است علاوه بر درمان و پیشگیری اقدامات موثری را نیز درحوزه مقابله و ارشاد فروشندگان مواد مخدر انجام دهد لذا برای رفع مشکلات و پیشگیری از وقوع جرم آماده هر گونه همکاری در راستای برخورد قاطع با سوداگران در این راستا هستیم .
پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه09:18 - 1392/10/30
جلسه ستاد بسیج همه جانبه مبارزه با مواد مخدردر هرسین برگزار شد
<span style=\"color: rgb(204, 0, 23);\"> دیوانگاه: </span>صبح امروز با حضور رئیس دادگستری، دادستان شهرستان و بخشدار مرکزی و فرمانده سپاه ناحیه شهرستان هرسین جلسه ستاد بسیج همه جانبه مبارزه با مواد مخدردر فرمانداری شهرستان هرسین برگزار شد.