در ادامه حجت الاسلام فتحی مدیر حوزه های خواهران استان کرمانشاه ضمن تأیید مشکلات موجود در حوزه علمیه خواهران شهرستان هرسین وضمن تشکر از زحمات آیت الله علما که همیشه با جدیت پیگیر این مسائل بوده اند اظهار داشت تقاضا داریم که با کمک و مساعدت ایشان بتوانیم باری از دوش خواهران محترمه برداشته شود.
آیت الله علما در این دیدار اظهار داشت به حول و قوه الهی تا کنون حوزه های علمیه با کمک و وجوهات عمومی مردم اداره می شود و این یکی از افتخارات روحانیت است که اسیر هیچ تمایلاتی نیستند.
وی افزود خداوند را سپاس گذاریم که فضایی ایجاد شد در جمهوری اسلامی که خواهران محترم هم وارد فضای حوزه بشوند و این خواهران می توانند نقش پررنگ و تأثیر گذاری داشته باشند، البته به شرطی که خوب تحقیق ،مباحثه ،و تدریس داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد حوزه خواهران حضرت زینب (س) شهرستان هرسین باید یک رونقی به آن داده شود و انشاءالله که با مدیریت امام جمعه شهرستان این موضوع پیگیری شود.