پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه08:33 - 1392/10/15

جلسه شورای اداری در هرسین برگزار شد

<span style=\"color: rgb(166, 0, 18);\">دیوانگاه</span>: صبح امروز با حضور امام جمعه، فرماندار و مسئولین ادارات و ارگانهای دولتی جلسه شورای اداری در فرمانداری شهرستان هرسین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دیوانگاه،حجت الاسلام باقری در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن ماه ربیع الاول و تشکر از مسئولین در اجرای برنامه های نهم دی،28صفر و مراسمات مذهبی ،خدمت رسانی را در سطح شهرستان را خوب عنوان کرد و افزود انتظار می رود این رویه افزایش یابد.
وی در ادامه با اشاره به بحث فرهنگ و فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جلسه شورای انقلاب فرهنگی اظهار داشت باید سعی شود فرهنگ در شهرستان اصل و در متن قرار بگیرد و تمام ادارات و نهادها در شهرستان مسئول اجرای فرهنگ در جامعه هستند و فقط مخصوص اداره و نهاد خاصی نیست.
بهمن قربانی در ادامه ضمن تقدیر از حضور مسئولین در جلسه در برقراری نظم و حضور به موقع مدیران در ادارات جهت خدمت رسانی به مردم و رفع مشکلات آنها تأکید کرد.
وی در ادامه اظهار داشت با توجه به نیازهای شهرستان ،نظارت و توجه به مشکلات مردم در سطح شهرستان توسط شهرداری و مسئولین مربوط باید در اولویت قرار بگیرد.


جلسه شورای اداری در هرسین برگزار شد
جلسه شورای اداری در هرسین برگزار شد