وی در ادامه افزود همانگونه که در دل انسان دوستی باید باشد دشمنی هم باید باشد، انسان هم جاذبه و هم دافعه باید داشته باشد.
باقری با بیان این مطلب که انسانی که دارای هدف خاصی است یقینأ دشمن دارد و نمی تواند دو رو و منافق باشد اظهار داشت تنها کسی می تواند محبت عام انسانها را جلب کند که اهل ریاح باشد.
امام جمعه شهرستان افزود محبت باید توأم با حقیقت باشد و وقتی حقیقت آمد دشمن پیدا می کنید،ملاک و معیار دوستی ها اگر خدایی باشد پایدار است.
وی در ادامه ضمن تبریک ولادت امام محمد باقر (ع)اظهار داشت از نشانه های مظلومیت این امام بزرگوار ای است که تولدش در ماه صفر و شهادت این حضرت زمانی است که حاجیان در مکه نیستند که به زیارت قبر ایشان بروند.
حجت الاسلام باقری در خطبه دوم نماز جمعه این هفته اشاره ای به مناسبت روز دانشجو و علت نامگذاری آن که این روزکرد که یاد آور مبارزه دانشجویان ما با استکبار جهانی است و در ادامه افزود مدعیان حقوق بشربیایند فکری به حال بیچارگان افریقا بکنند نه اینکه بنشینند و از حقوق بشری که ناقض آن هستند دم بزنند.
وی در ادامه اشاره ای به مذاکرات هسته ای ژنو کرد و اظهار داشت هنوز ابهاماتی در ذهن مردم وجود دارد از یک طرف مسئولین مطالبی می گویند که باعث دلگرمی مردم می شود و از سویی طرفهای مذاکره حرفهای مخالف آنرا می زنند این ابهامات در ذهن مردم هست و اینکه ما چه دادیم و چه گرفته ایم مسئله ایست که ممسئولین باید برای مردم توضیح دهند.
امام جمعه شهرستان هرسین در ادامه افزود بدون تعارف درگزارش صد روزه رئیس جمهورچیزی از تدبیر و امید ندیدیم، ما چیزی از امید ندیدیم به غیر از اینکه دولتهای قبلی را متهم کنند و انتظار این بود که دیگر از این دلیل تراشیها و سنگ اندازیها نداشته باشیم امیدواریم این مسئله هم حل شود.
حجت الاسلام باقری اشارهای به فرمان تشکیل شوری انقلاب فرهنگی توسط امام کرد و افزود ملت ما دغدغه آب و نان نداشت که انقلاب کردند، مردم ما دغدغه دین و فرهنگ و امام حسین (ع) داشتند،امروزه متأسفانه می بینیم که با وجود تهاجم فرهنگی غرب مسئولین غافلند و فرهنگ غربی وارد زندگی ما شده فیلم های ما متأسفانه فرهنگ غربی را ترویج می کنند نهادهای فرهنگی بیایند گزارش دهند.
وی در ادامه اظهار داشت کار فرهنگی افتاده است دست یک عده که خبره این کار نیستند،هیئت های مذهبی ما مشکل دارند،شهرداری به جای اسم شهدا اسامی نامأنوس بر روی کوجه ها گذاشتند.
امام جمعه شهرستان هرسین در ادامه افزود متأسفانه بجای اینکه شهرستان هرسین را به اسم دارالمؤمنین و اسامی بزرگان بشناسند به اسم مواد مخدر می شناسند، مسئولین و بخصوص مردم فکری به حال این وضعیت بکنند