به گزارش دیوانگاه به نقل از پایگاه خبری مرصاد،محمد اشرفي اصفهاني که پيش از اين خود را يک طرفه نماينده ويژه رئيس جمهور ناميده بود در اظهاراتي نسنجيده و خلاف قانون حجت الاسلام روحاني را شخص دوم مملکت ندانست و جايگاه رئيس جمهوري اسلامي ايران را تقليل داد.
وي ظاهرا در نشستي که در جهت آمادگي براي سفر هاشمي رفسنجاني به کرمانشاه برخلاف مخالفت هايي که با آن انجام مي شود، گفته است: هاشمي شخص دوم مملکت است.
بايد ديد اين اظهارات خلاف قانون در شرايطي که اصل يکصد و سيزدهم قانون اساسي صراحتا رئيس جمهور را عالي ترين مقام رسمي کشور بعد از مقام معظم رهبري مي داند با چه هدفي بيان مي شود.
اگر هدف تقليل جايگاه رئيس جمهور است که بايد بر اساس قانون با آن برخورد کرد و اگر هدف جايگاه دادن به شخصي است که قانونا در آن جايگاه نيست بازهم يک سخن بر خلاف قانون بر زبان رانده شده است که بايد به آن رسيدگي شود.
پيش از اين نيز اظهارات مشابهي از سوي فتنه گر فراري از ميهن، عطاء الله مهاجراني در خصوص هاشمي رفسنجاني پس از به رياست جمهوري رسيدن محمد خاتمي گفته شده بود که البته با واکنش تند رئيس دولت اصلاحات مواجه شد.
خاتمي در نخستين کنفرانس خبري خود بعد از رسيدن به رياست جمهوري در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيده بود: عده اي هنوز هاشمي را شخص دوم مملکت مي دانند به صراحت گفت: بر اساس قانون رئيس جمهور مقام دوم مملکت است.
بر هيچکس پوشيده نيست که هاشمي رفسنجاني در مقام رياست مجمع تشخيص مصلحت نه تنها مقام دوم کشور نيست که بعد از وقايع سال ?? از کوه اعتماد مردم نيز به شدت سقوط کرده است و يک محفل خانگي چند وبلاگ قادر به اعتماد سازي مجدد نيستند. بلکه گره اين موضوع فقط به دست خود هاشمي رفسنجاني گشوده مي شود.
پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه13:47 - 1392/07/20
سخنان خلاف قانون محمد اشرفی اصفهانی و تقلیل جایگاه رئیس جمهور اسلامی ایران/ تلاش برای دست و پا کردن جایگاه کاذب برای هاشمی رفسنجانی
<div class=\"post\"> <div class=\"title\" style=\"margin-right: 0;\"><span style=\"font-weight: bold; color: rgb(239, 0, 27);\">دیوانگاه به نقل از مرصادنیوز: </span>محمد اشرفی اصفهانی در اظهاراتی خلاف قانون، رئیس جمهور اسلامی ایران، حجت الاسلام روحانی را شخص دوم کشور ندانست و جایگاه ایشان را در اظهاراتی عجیب تقلیل داد.</div> <br /> </div>