به گزارش خبرنگار دیوانگاه،عبادالله کنجوریان فرماندار شهرستان هرسین از بازار شهرهای هرسین و بیستون بازدید کرد.
کنجوریان در این بازدید از تعدادی از اصناف خواست به سلامت مردم احترام بگذارند و با تعطیلی واحد های خود با مردم و مسئولان همگام باشند و اگر به سلامت مردم توجهی ندارند حداقل مراقب سلامت خود و خانواده هایشان باشند.
فرماندار هرسین تصریح کرد : در وضعیت نگران کننده ای هستیم و از مردم بزرگوار دارالمومنین هرسین میخواهم تابو رودرواسی را بشکنند و در مراسمات ترحیم شرکت نکنند.
کنجوریان ادامه داد : گویا زنگ خطر به گوش قاریان مجالس ترحیم و صاحبان این مجالس نرسیده است و این اشخاص باید بدانند خاطره خوبی از آنان در ذهن مردم نخواهند ماند.
وی افزود: علیرقم تذکرات داده شده متاسفانه قاریان و صاحبان مجالس عزا به هشدار ها پایبند نبوده و با سوء استفاده از رودرواسی مردم به فکر کسب درآمد و برگزاری مراسم خود هستند.
کنجوریان همچنین از خانواده هایی که مراسمات خاکسپاری ، هفتم ، چهلم و سالگرد اموات خود را بخاطر شیوع کرونا بصورت محدود و یا اصلا برگزار نکردند تقدیر کرد و این اقدام را نشانه بافرهنگی این خانواده ها دانست.
فرماندار هرسین بار دیگر و در خطاب به اصناف متخلف گفت : متوجه شرایط اقتصادی ، اجاره بالای واحد های استیجاری و چک های برگشتی کاسبان هستیم ولی واقعا حتی تصور ابتلا به کرونا بسیار نگران کننده و آثار منفی در روح و روان انسان دارد.