پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه14:53 - 1395/08/10
فرمانده انتظامي شهرستان هرسين خبر داد:

دستگیری 10 سارق و کشف پانزده مورد سرقت در هرسين

فرمانده انتظامي شهرستان هرسين گفت: در اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي ماموران انتظامی شهرستان با گشت زني هاي هدفمند در نقاط جرم خيز و حاشيه شهر، ده سارق را دستگير وپانزده مورد سرقت را کشف کردند.

 سرهنگ "همتعلي شکري"در گفتگو با دیوانگاهاظهار داشت: در اجراي طرح عملياتي پاکسازي نقاط جرم خيز و حاشيه اي شهرستان هرسين، ماموران انتظامي با گشت زني هاي هدفمند و نامحسوس موفق شدند ده سارق را دستگير و15 مورد سرقت را كشف كنند.


وي افزود: اين سرقت ها چهار مورد سرقت منزل، پنج مورد سرقت داخل خودرو، سه مورد سرقت موتورسکلت و سه مورد ساير عناوين سرقت بود که با تلاش ماموران پليس آگاهي و کلانتري 12 کشف شد.


فرمانده انتظامی شهرستان خاطرنشان کرد: همچنين ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان در راستاي اين طرح موفق شدند مقداری مواد مخدر از نوع ترياک کشف و در اين زمينه نيز دو نفر را دستگير کردند و با تشکيل پرونده تحويل مراجع قضائي گرديد.


شکری  اظهار داشت: پليس با تمام توان در راستاي تامين نظم و امنيت و ارتقاي احساس امنيت شهروندان تلاش مي كند و شهروندان در صورت مشاهده موارد مشكوك مي توانند مراتب را به مركز فوريت هاي پليس 110 گزارش كنند و انتقادها و پيشنهادهاي خود از عملكرد پليس را نيز به سامانه 197 انعكاس دهند.