پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه22:23 - 1395/05/03
رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان هرسین :

آغاز طرح برخورد با مشاغل مزاحم در هرسین

رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان هرسین از اجرای طرح برخورد با مشاغل مزاحم در سطح شهرستان خبر داد.

مجتبی جادریان رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان هرسیندر گفتگو با دیوانگاهاز طرح برخورد با مشاغل مزاحم و سد معبرها در پیاده روهای شهرستان خبر داد و اظهار داشت این اقدام با توجه به شکایت های مردمی از برخی فروشندگان و تعمیر کاران موتور سیکلت مبنی بر ایجاد مزاحمت ،سد معبر ،و نداشتن تخصص  بعضی از تعمیر کاران که بجای تعمیر تعویض می کنند صورت گرفته است.

وی افزود: واحد بازرسی اتاق اصناف و   صنعت ومعدن و اداره اماکن نیروی انتظامی  شهرستان هرسین طی اخطاریه جداگانه به واحد های صنفی مذکور در سطح شهرهرسین به ان ها مهلت داده شد که در کار خود وارسی کنند که دررصورت تکرار با ان ها برحورد جدی و واحد های صنفی متخلف پلمپ شود.

رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان هرسین خاطرنشان کرد با توجه با اینکه این گونه مشاغل بخشی از حاشیه خیابان را اشغال کرده اند و سبب کندی تردد شده اند براساس قانون اگر در مهلت مقرر به رفع مشکلات مطرح شده اقدام نکنند با تمامی صنوفی که در پیاده راه ایجاد سد معبر کرده اند در این راسته برخورد قانونی خواهد شد.