به گزارش خبرنگار دیوانگاه،در اين جلسه نجف ميرزا حسيني معاون فرماندار هرسين طي سخناني گفت :با توجه به نوع نگرش و تنوع فرهنگ ها در مجامع گوناگون ديدگاهها و تعاريف مختلفي در مورد چگونگي حضور و ميزان تأثير زنان در خانواده و جامعه ارائه شده است و آنان نيز با استفاده از اين تعاريف راهبردهايي را بعنوان خط مشي در جهت رفتار و چگونگي استفاده از ظرفيت زنان براي خود تعريف كرده اند كه گاه مشاهده ميشود حقوق آنان ناديده و يا در حاشيه قرار گرفته اند و در اين بين دين اسلام به منزلت حقيقي زن پرداخته است و براي آن جايگاه ويژه اي قائل است.
وي تصريح كرد : در فرهنگ و دين ما زن يكي از اركان مهم تثبيت سلامت خانواده و اجتماع است كه با تربيت فرزندان خود بر پايه اخلاقيات زمينه بروز ناهنجاريها و آسيب ها را در جامعه كاهش مي دهند.
ميرزا حسيني افزود : امروزه زنان بعنوان فعالين حوزه هاي گوناگون با حضور پر رنگ در صحنه هاي سياسي ، اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي در تعيين برنامه ها و راهبردها نقش مؤثري ايفا ميكنند و به نحوي به عنصري تأثير گزار و مفيد در جامعه تبديل شده اند.
معاون فرماندار هرسين اظهار داشت : متأسفانه در جوامع غربي استفاده ابزاري از زنان باعث شده نگرش ها نسبت به زن به انحراف كشيده شود و موجوديت آنرا بعنوان ابزاري براي ارضاع شهوات و هوسهاي دروني خود بپذيرند.
ميرزا حسيني خاطر نشان كرد : جمهوري اسلامي جايگاه ويژه اي براي زن با توجه فلسفه وجودي و خلقت آن قائل شده است و بر اين اساس بعنوان پشتوانه اي قوي براي كشور و فضاي فرهنگي جامعه محسوب ميشوند و حضور زنان در مسندهاي مختلف نشان از شايستگي آنها است.
حضور زنان ايراني در مجامع علمي دنيا ، كسب رتبه هاي برتر ورزشي در سطح جهاني ، استفاده از ظرفيت وام هاي اشتغالزايي و اقتصاد مقاومتي به منظور كمك به اقتصاد و معيشت زنان سرپرست خانوار از ديگر موضوعات مورد بحث معاون فرماندار هرسين بود
در ادامه سرهنگ محمدی فرمانده سپاه ناحیه هرسین ضمن گرامیداشت هفته عفاف و حجاب و تأکید بر لزوم همکاری ادارات و ارگان های متولی اظهار داشت امروز بد حجابی یکی از مشکلاتی است که دامنگیر جامعه شده است که بخشی از آن نتیجه فعالیت دشمن در خصوص هجمه های فرهنگی و در کل غالب کردن فرهنگ خود است.
وی افزود شبکه های اجتماعی و ماهواره ای با هدف فروپاشی بنیان خانواده پی ریزی شده اند و لازم است هم دست اندرکاران برنامه های فرهنگی و برنامه های قابل قبئلی را در راستای تحکیم بنیان خانواده انجام دهند.