پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه15:28 - 1395/02/20

تصاویر کابران تلگرام از وضعیت لحظه ای آب شرب هرسین

آب شرب شهرستان هرسین در پی قطعی چند ساعته که از صبح امروز آغاز شده بود پس از وصل شدن به حالت گل آلود قبلی برگشت.

به گزارش خبرنگار دیوانگاه، بیش از یک ماه  از گل آلود شدن آب سراب هرسین به عنوان تنها منبع آب شرب شهرستان می گذرد که خوشبختانه و به لطف خداوند متعال پس از فروکش کردن وضعیت بارندگی ها آب شرب شهرستان به حالت قبلی خود برگشت و مردم عملأ چند روزی شاهد آب شرب تمیزی در منازل خود بودند.

 

اما این خوشحالی مردم دوام چندانی نداشت و امروز با وجود نبود بارندگی و شرایط خاص آب و هوایی شاهد گل آلود شدن آب شرب شهرستان بودیم هر چند این مسئله لحظه ای بود اما باعث واکنش هایی در شبکه های اجتماعی شهرستان شد.

 

کاربران تلگرام با ارسال تصاویری از وضعیت فعلی آب شرب شهرستان نگرانی خود را از وضعیت به وجود آمده عنوان کرده و خواستار تدبیر جدی مسئولین در این زمینه شدند.