پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه08:22 - 1394/08/12
اجمالی/ رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان و دانش‌آموزان:

اشتباه مصدق پس از ملی‌شدن صنعت نفت، تکیه و اعتماد و امید به آمریکا بود/ اهداف امریکا نسبت به جمهوری اسلامی هیچ تغییری نکرده است

هزاران نفر از دانشجویان و دانش‌آموزان در آستانه 13 آبان با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

هزاران نفر از دانشجویان و دانش‌آموزان با رهبر معظم انقلاب دیدار کردندبه گزارشگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوانبه از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، هزاران نفر از دانشجویان و دانش‌آموزان در آستانه‌ی ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، صبح امروز با رهبر انقلاب دیدار کردند.

ایشان در این دیدار فرمودند: مبارزه با استکبار یک حرکت معقول، منطقی، خردمندانه، دارای پشتوانه علمی و متکی به تجربه ملت ایران است.

رهبر انقلاب ادامه دادند: اشتباه مصدق پس ازملی شدن صنعت نفت، تکیه و اعتماد و امید به امریکا بود، امریکایی‌ها از این خوش‌بینی و ساده‌اندیشی استفاده کردند و کودتا را براه انداختند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تصریح کردند: جوانان اسناد درس‌آموز لانه جاسوسی را بخوانند، یکی از کارهای امریکاییها در سالهای اخیر این است که کسانی را وارد کنند به بزک کردن چهره امریکا، وانمود می‌کنند امریکاییها اگر یک روزی هم دشمن بودند امروز دیگر دشمنی نمی‌کنند، می‌خواهند چهره دشمن پنهان بماند تا از دشمنی او غفلت شود و بتواند خنجر خود را از پشت فرو کند، عده‌ای مغرضانه و عده‌ای از روی ساده‌لوحی این کار را می‌کنند.

ایشان بیان کردند: اهداف امریکا نسبت به جمهوری اسلامی هیچ تغییری نکرده، امروز هم اگر بتوانند جمهوری اسلامی را نابود کنند یک ذره تحمل نمی‌کنند، با همت و پیشرفت جوانان و گسترش و عمق بصیرت ملت نخواهند توانست این کار را بکنند.

رهبر انقلاب تصریح کردند: در مذاکرات هسته ای مأمور امریکایی گفت از جوانی با جنگ مخالف بودم و گریه کرد، عده‌ای ساده‌لوحانه ممکن است بگویند اینها آدمهای خوبی شدند، همین آدمی که ازیادآوری جنگ جلوی دوربین اشک می‌ریزد،از قساوت و بیرحمی عنصر جلاد قصاب خبیث صهیونیست در غزه و کرانه باختری و قتل عام کودکان در یمن حمایت می‌کند، آیا این گریه جلوی دوربین راکسی باور می‌کند؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: در همین قضیه مذاکرات هسته‌ای، این پیشرفت ملت ایران بود که قدرتهای مدعی را وادار کرد بیایند دست در دست هم بگذارند مقابل ملت ایران بنشینند آن تدابیر خصمانه را بکار ببندند تا شاید ملت را از پا بیاندازند؛ این قدرت ملت ایران است.
 
 

مشروح این خبر متعاقبا منتشر می‌شود...

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.