پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه07:44 - 1394/06/12
لاریجانی:

توافق هسته‎ای، دوره متفاوتی در روابط ایران و غرب آغاز کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با جمعی از ایرانیان فرهیخته و برگزیده ساکن آمریکا در نیویورک دیدار و گفت‌وگو کرد.

توافق هسته‎ای، دوره متفاوتی در روابط ایران و غرب آغاز کردبه گزارش حوزهمجلسگروهسیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه دیدارهای خود در نیویورک با جمعی از ایرانیان فرهیخته و برگزیده ساکن آمریکا در نیویورک دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
در این دیدار رئیس مجلس ، ایرانیان خارج از کشور را سرمایه‌های انسانی ارزشمند برای کشور برشمرد و از این دیدار اظهار خرسندی کرد.
 
توافق هسته‎ای ایران دوره متفاوتی در روابط ایران و غرب آغاز کرد
 
رئیس مجلس در مورد توافق هسته‌ای ایران و 1+5 گفت: این توافق دوره متفاوتی در روابط ایران و غرب آغاز کرد.
 
وی افزود: این توافقنامه در حال بررسی در داخل کشور است و هرچند دارای اشکالاتی باشد اما در مجموع مثبت بوده و البته مهم نحوه اجرای آن است.
 
لاریجانی با برشمردن اولویت‌های پس از توافق در دوره جدید توسعه فعالیت‌های اقتصادی و توجه به توسعه کشور را پراهمیت توصیف و تاکید کرد: در زمینه‌های نفت، گاز و پتروشیمی نیازمند سرمایه‌گذاری جدید به ویژه در میادین مشترک با کشورهای همسایه هستیم.
 
وی از ایرانیان خارج از کشور و بازرگانان و تجار ایرانی مقیم خارج از کشور خواست سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف صنعت و بازرگانی را مورد توجه قرار دهند.
 
افراطی‌گری و ظهور جریان‌های تروریستی در منطقه باعث مخدوش شدن چهره واقعی اسلام در دنیا می‌شود
 
لاریجانی افراطی‌گری و ظهور جریان‌های تروریستی در منطقه را سبب ناامنی و مخدوش شدن چهره واقعی اسلام در دنیا عنوان کرد.
 
وی دخالت‌های خارجی و تصمیمات نادرست برخی کشورهای غربی و صهیونیست‌ها را سبب ایجاد گروه‌های افراطی در منطقه و ایران هراسی در فضای رسانه‌ای و افکار عمومی غرب عنوان کرد.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی از ایرانیان مقیم خارج خواست تا از ظرفیت‌های انسانی و سرمایه‌های خود برای تأثیرگذاری مثبت در فضای سیاسی و رسانه‌ای و هدایت و روشنگری افکار عمومی استفاده کنند.
 
وی تسهیل فضای کسب و کارو ایجاد امکان استفاده از ظرفیت ایرانیان مقیم خارج را برای توسعه کشور مفید و موثر خواند.
 
حمایت از ایرانیان مقیم خارج وظیفه وزارت امور خارجه است
 
لاریجانی حمایت از ایرانیان مقیم خارج را وظیفه وزارت امور خارجه توصیف و تصریح کرد: بایستی موانع حضور فعال ایرانیان مقیم خارج را در کشور فراهم کنیم.
 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال یکی از هموطنان درباره توافق هسته‌ای گفت: در مجموع این توافقنامه به صلاح منافع ملی کشور است و هرچند دارای اشکالاتی است اما این نکته که غرب مجبور به اذعان به حقوق هسته‌ای ما شد نکته‌ای مثبت است