حجت الاسلام ضیغمعیان ضمن تاکید بر زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا تصریح کرد: ما باید دین خود را نسبت به شهدا با زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا و با حضور عاشقانه، و با شور و هیجان و حداکثری در پای صندوق های اخذ رأی ادا کرده و اقتدار نظام و ملت ایران را با حماسه ای عظیم به رخ دشمنان بکشیم و همچون شهدا زیر بار ظلم نرویم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: ما باید به پاس از خون شهدا در انتخابات حضور پر شور داشته باشیم و گرنه خون شهدا را پایمال کرده و بدانیم حضور حداکثری ملت ایران در انتخابات، به منزله ی خدمت به شهداست.
امام جمعه بیستون ادامه داد: شهدا با ایمان و اطاعت از دستورات خداوند راه تعالی را یافتن و ما نیز مراقب باشیم که از این کاروان عشق جا نمانیم و بدانیم در این برهه از زمان حضور بیشمار مردم در انتخابات بیش از حد ضرورت داشته و وظیفه ی شرعی ماست همچون شهدا عشق به ولایت و وطن خویش را اثبات کنیم.
در ادامه این مراسم توسط خواهران بسیجی شعری در وصف شهدا در شهرک الزهرا طنین انداز شد.
در پایان از خانواده های معظم شهدا و سه بسیجی فعالشهرک الزهرا بیستون تجلیل شد.




