به گزارش خبرنگار دیوانگاه،حجت الاسلام باقری امام جمعه شهرستان هرسین در خطبه اول نماز جمعه این هفته شهرستان هرسین گفت: جامعه بشریت امروزه گمشده هایی دارد و در به در دنبال این گمشده ها
می گردد که چند نمونه از آنها را مطرح می کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اولین گمشده بحث امنیت وآرامش را مورد بحث قرار داد و افزود: مؤمن آسایش ندارد بلکه آرامش دارد و اگر دقت کنیم می بینیم که زندگی انبیاء و ائمه معصومین آسایش نداشتند ولی امنیت خاطر داشتنه اند.
خطیب جمعه شهرستان خاطرنشان کرد کلید رسیدن به آرامش در گرو رسیدن به اصل است و اگر ما به اصل خودمان متصل شویم و بندگی خداوند متعال را قبول داشته باشیم همه مشکلات حل می شود.
حجت الاسلام باقری دومین گمشده را موفقیت و سعادت دانست وگفت: هر انسانی با هر موقعیتی که دارد در پی موفقیت است چه در دنیا چه در آخرت باشد و خداوند هم در این رابطه راه را نشان داده و آن رعایت ایمان و داشتن تقوا است.
وی افزود سومین گمشده بشریت امروزه هویت و شخصیت است و مردم و جوانان و نوجوانان امروزه مانده اند که چطور خودشان را معرفی کنند و یا خودشان را بالا ببرند.
این خطیب جمعه ادامه داد: برخی از مردم می خواهند خودشان را با اتصال به مکان و زمان خاصی معرفی کنند و بایستی به این مطلب توجه داشته باشیم که خودمان را کم نفروشیم.
حجت الاسلام باقری با اشاره به ایام لیله المبیت اظهار داشت در این ایام قریش از هر دری وارد شدند تا راه را بر پیامبر اسلام(ص)ببندند ولی نتوانستند تا اینکه تصمیم به قتل پیامبر(ص) گرفتند و در این زمان بود که حضرت علی(ع) در بستر پیامبر خوابیدند و این در واقع همان هویت ماست.
وی ملاک شخصیت و هویت انسان و راه های رسیدن به آن چند چیز دانست و افزود این موارد داشتن معرفت نسبت به خداوند متعال و ، تقوا و داشتن روحیه شهادت طلبی است.
حجت الاسلام باقری در خطبه دوم نماز جمعه این هفته ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول گفت:انشاء الله که عزاداری های مردم در ماه های محرم و صفر مورد رضای خداوند قرار گرفته باشد.
وی با اشاره به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت امام مهدی(عج)ادامه داد: آنحضرت در حدود 4یا 5سالگی به امامت رسیدند و امام عصر(عج) در واقع دو غیبت دارد که یکی از آنها غیبت صغری و تمام شده است و غیبت دوم کبری است که تا زمان حاضر ادامه دارد.
خطیب جمعه شهرستان خاطرنشان کرد بزرگترین پدیده بعد از غیبت کبری انقلاب اسلامی است و این پدیده را مردم آخرالزمان خلق کردند.
حجت الاسلام باقری با اشاره به سالگرد حماسه نهم دی گفت: این حماسه را مردم خلق کردند و طبق نظر دانشمندان و جامعه شناسان بعد از پدیده انقلاب اسلامی بزرگترین حماسه نهم دی بود و آنچیزی که در فتنه مورد خطر قرار گرفت در حقیقت آرمان و اعتقادات و اهداف این ملت بود.
وی افزود: دومین چیزی که در این فتنه به خطر افتاد بحث رهبری و ولایت فقیه بود که خط قرمز این ملت است و در حقیقت فتنه88رهبری را به خطر انداخت.
این خطیب جمعه تصریح کرد سومین مورد از خطرات و آسیب های فتنه 88را متوجه مردم بود و در این فتنه صدمات فراوانی به مردم وارد شد ولی با این همه برخی ها هنوز دم از رفع حصر سران فتنه می زنند.
حجت الاسلام باقری ادامه داد: خط قرمز مردم ولایت است و خون ها و جوانان زیادی داده شده تا رهبری اینچنین داشته باشیم که مقتدرانه در مقابل فتنه گران داخلی و خارجی ایستادگی و از حقوق ملت دفاع کند.
وی افزود آنچیزی که باعث رخت بربستن فتنه می شود تقوا به خصوص در مورد خواص ، محکم کردن باورهای دینی ، تمسک به قرآن و در نهایت تبعیت از ولایت و رهبری است.
خطیب جمعه شهرستان خاطرنشان کرد: در زمینه حمایت و پشتیبانی مردم از ولایت و رهبری در نهم دیماه 88مردم فقط به خاطر ولایت و رهبری بیرون آمدند و واقعأ کار خدا و روح امام حسین(ع) بود که ما را در این فتنه به پیروزی رساند همچنانکه انقلاب ما از عاشورا نشأط گرفته است.
پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه14:00 - 1393/10/05
آنچیزی که در فتنه 88مورد خطر قرار گرفت آرمان و اعتقادات و خطوط قرمز این ملت بود
امام جمعه شهرستان هرسین گفت: آنچیزی که در فتنه 88مورد خطر قرار گرفت آرمان و اعتقادات و اهداف و خطوط قرمز این ملت بود.<br /> <br /> <br />