کیومرث رحمتی پور مدیرکمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستاندر گفتگو با خبرنگار دیوانگاهاز مساعدت و پرداخت بیش از یک میلیارد و 140میلیون ریال در قالب هزینه های تعمیرات و خرید مسکن مددجویان تحت حمایت و همچنین به سازی مسکن مددجویان روستایی خبر داد.
وی در ادامه افزود در راستای کمک به تعمیر مسکن مددجویان تحت حمایت همچون خرید امتیاز آب و برق و گاز و و احداث سرویس های بهداشتی طی 9ماهه سال جاری تعداد 18فقره تعمیرات کلی و جزیی انجام شده و طی این مدت 5واحد مسکونی خریداری و احداث شده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان با اشاره به مساعدت های صورت گرفته به روستائیان خاطرنشان کرد تعداد 26واحد بهسازی و پرداخت اقساط معوق به روستائیان انجام شده است که در مجموع بیش از یک میلیارد و 140میلیون ریال هزینه شده است.
پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه07:07 - 1393/10/01
پرداخت بیش از یک میلیارد و 140میلیون ریال در قالب خدمات عمرانی به مدد جویان تحت حمایت هرسین در 9ماهه سال جاری
مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان از پرداخت بیش از یک میلیارد و 140میلیون ریال در قالب خدمات عمرانی به مدد جویان تحت حمایت هرسین در 9ماهه سال جاری توسط این مدیریت خبر داد.