شرایط نامناسب کوچه که اکنون دیگر تنها نام کوچه را یدک میکشد سبب نارضایتی مردم شده است، آنان از اقدامات و فعالیتهای عمرانی و خدمات شهری گلهامند نیستند، بلکه آنچه دادشان را درآورده است، تعلل در انجام وظایف محوله است.
مردم در واقع از کم کاری، دوباره کاری، تعللهای دامنه دار و دیگر اقدامات مسئله دار که این روزها در حیطه کارهای شهرداری باب شده است، اعتراض دارند.
در واقع در انجام کارهای عمرانی و خدماتی که در هرسین صورت می گیرد به تنها مسئلهای که به هیچ عنوان توجه نمیشودحق مردم و ساکنین محل اجرای پروژه است.
اگر آب و فاضلاب و شهرداری برای انجام خدمات شهری توانایی لازم را ندارد، از ابتدا نباید عملیات کندن این خیابان اصلی را آغاز میکرد، چرا که وضع سابق این خیابان بسیار بهتر از زمانی است که کنده کاری شده و به حال خود رها شده است.
امیدواریم که مسئولین شهرستان در اجرای خدمات شهری توجه ویژه ای داشته باشند و به حقوق مردم بیش از پیش احترام بگذارند.