پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه08:59 - 1393/06/22

پل چهر یکی از آثار ملی باستانی و ثبت شده در هرسین است

&nbsp;پل چهر دارای شش چشمه طاق است كه با ملات گچ و بلورهای سنگی تراش خورده ساخته شده است<br />

به گزارش خبرنگار دیوانگاه،پل چهر دارای شش چشمه طاق است كه با ملات گچ و بلورهای سنگی تراش خورده ساخته شده است .
 این پل بر روی رودخانه گامسیاب واقع شده است ومربوط به دوره پهلوی اول و در شمال غرب روستای چهر واقع شده است  که  شهر هرسین را به کرمانشاه مرتبط می سازد .
این اثر تاریخی  در اوایل حکومت رضاخان ساخته شده که سنگهای به کاربرده شده در آن از بناهای ساسانی در بیستون است و با گاری به این محل حمل گردیده است.
پل چهر  دارای 5 چشمه (دهنه) می باشد و 60 متر طول و 4/70 متر عرض دارد .جان پناهای آن 50 سانتی متر ارتفاع دارند.
 این پل دارای شش چشمه طاق است كه با ملات گچ و بلورهای سنگی تراش خورده ساخته شده است . در بدنه پل ، بلوك هایی از سنگ های قدیمی تر و همچنین سنگ قبرهای دوره اسلامی دیده می شود .
این اثر تاریخی  در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شماره ی ثبت ۲۵۴۴۹ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.