پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه09:33 - 1393/04/29

هماهنگی ها جهت برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در هرسین

<span style=\"color: rgb(166, 0, 18);\">دیوانگاه:</span> با حضور فرماندار و مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان هماهنگی ها جهت برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در هرسین انجام شد.

به گزارش خبرنگار دیوانگاه،محمدی فرماندار شهرستان اظهار داشت روز قدس آخرین جمعه ماه رمضان است که در آن علیه رژیم صهیونیستی اسرائیل و اشغال فلسطین راهپیمایی اعتراض آمیزی در کشورهای مختلف و بخصوص در کشور ما  برگزار می‌شود و این روز  با پیام امام خمینی برای حمایت از ملت فلسطین نام‌گذاری شد.
وی افزود ما در راهپیمایی روز قدس به دنیا می فهمانیم که عمق فاجعه تا چه میزان است و حضور در این راهپیمایی نشانه حمایت از مردم مظلوم فلسطین و احساس مسئولیت نسبت به این موضوع و جلوگیری از برخی بدعت هاست.
در ادامه مسئولیت هرکدام از ادارات و ارگان های شهرستان جهت برگزاری این مراسم بزرگ مشخص گردید و در زمینه انجام تبلیغات و اطلاع رسانی نیز مواردی را یادآور شدند.