پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه14:38 - 1392/01/31

برگزاری رزمایش زرهی در جنوب‌شرق تا دو ماه آینده/ رزمایش بیت‌المقدس ۲۵ در اصفهان

<br /> <div class=\"nwstxtnewsinfo\"><span id=\"bodyHolder_newstextDetail_nwstxtInfoPane\" style=\"font-weight: bold;\"> <p style=\"line-height: 160%;\" class=\"nwstxtlead\">فرمانده نیروی زمینی ارتش از برگزاری رزمایش زرهی این نیرو در سه ماهه اول سال جاری در منطقه جنوب شرق کشور خبر داد.</p></span> </div>

به گزارش خبرنگار دیوانگاه به نقل از خبرنگار دفاعیخبرگزاری فارس، امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در حاشیه رونمایی از سه دستاورد جدید نزاجا با حضور در جمع خبرنگاران از برگزاری رزمایش زرهی این نیرو در منطقه جنوب شرق کشور در سه ماهه اول سال جاری خبر داد و گفت: رزمایش دیگری نیز با نام بیت المقدس 25 در منطقه اصفهان برگزار خواهد که هدف اصلی آن تمرین تاکتیک های نبرد ناهمطراز است.

پوردستان به زمان برگزاری رزمایش بیت المقدس 25 اشاره ای نکرد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت طراحی و ساخت شبیه‌سازها برای جلوگیری از هزینه‌ها در امر آموزش تصریح کرد: جدیدترین پروژه شبیه‌ساز نیروی زمینی ارتش در حوزه تاکتیک نیز امسال رونمایی خواهد شد.