مهندس نوروزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسیندر گفتگو با خبرنگار دیوانگاهبا اشاره به برداشت چغندر از مزارع شهرستان اظهار داشت: شکر به عنوان تنها ماده غذائی است که بطور خالص می توان آن را تولید کرد و تقاضا برای مصرف آن در ایران و سایر کشورهای در حال توسعه همواره رو به افزایش بوده و در زمره یکی از کالاهای استراتژیک، مورد توجه میباشد.
وی افزود: شکر مورد نیاز کشور برای مصارف مختلف سالانه حدود 2میلیون و 200هزار تن است که یک میلیون و 400هزار انت آن در داخل تولید می شود و تقریبأ نیمی از این مقدار از طریق فرآوری چغندر و مابقی از طریق نیشکر به دست می آید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری 1400 هکتار از اراضی آبی شهرستان به کشت چغندر اختصاص داشته و حدود 70 هزار تن چغندر تولید و تحویل کارخانه قند بیستون شده است.
نوروزی در ادامه اظهار داشت: وجود کارخانه قند بیستون یکی از نقاط قوت شهرستان است و مشارکت جهاد کشاورزی شهرستان با کارخانه قند موجب گردیده که متوسط عملکرد چغندر در هکتار، افزایش چشمگیری داشته باشد.
وی در پایان از کشاورزا ن خواست که از انعقاد قرارداد با کارخانه های خارج ازاستان خودداری نموده و با توجه به ظرفیت منابع آبی اقدام به کشت چغندر قند نمایند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد