فرامرزسالمی مدیر سازمان تعاون روستایی شهرستان هرسیندر گفتگو با خبرنگار دیوانگاهبا اشاره به ذخیره سازی میوه پرتقال و سیب برای مصرف شهرستان در ایام عید گفت: مردم نگران نباشند، میوه شب عید به اندازه کافی موجود است..
وی افزود تا کنون حدود 10تن پرتقال و 10تن سیب وارد شهرستان شده و تا روزهای آینده در مجموع 25تن دیگر جهت توزیع وارد شهرستان می شود.
مدیر سازمان تعاون روستایی شهرستان هرسین در ادامه تصریح کرد میوه شب عید شامل پرتقال به قیمت 2900تومان و سیب به قیمت 2700به همشهریان عرضه می شود و این روند تا پایان تعطیلات عید ادامه دارد.
سالمی در ادامه اظهار داشت توسط 8عامل فروش که 6تای آن در هرسین و 2عامل دیگر در بخش بیستون کار توزیع میوه شب عید را انجام می دهند.
گفتنی است پرتقال تامسون و سیب در حال حاضر در بازار 2500تومان فروخته می شود البته این قیمت به استثنای پرتقال رنگی است که به قیمت 4000 به فروش می رسد.
فرامرزسالمی خبر داد:
مردم نگران نباشند، میوه شب عید به اندازه کافی موجود است
مدیر سازمان تعاون روستایی شهرستان هرسین با اشاره به ذخیره سازی میوه پرتقال و سیب برای مصرف شهرستان در ایام عید گفت: مردم نگران نباشند، میوه شب عید به اندازه کافی موجود است.
آخرین مطالب
- ■تخریب 20سازه غیر مجاز در هرسین
- ■اشتباه محاسباتی دشمنان در جریان راهاندازی امپراتوری دروغ
- ■اجرای طرح تولید و کاشت نهال در هرسین+عکس و فیلم
- ■نماینده مجلس باید نماینده محرومان هم باشد
- ■کتابداران منادیان توسعه یافتگی و فرهیختگی هستند
- ■یک نماینده مجلس باید درتراز انقلاب اسلامی باشد
- ■قاتل خاموش جان سه نفر در هرسین را گرفت
- ■اجرای عملیات ساماندهی ورودی شرقی و غربی هرسین
- ■امحاء یک کوره زغال گیری در شهرستان هرسین
- ■خلأ زیر ساخت های مناسب سالمندان در هرسین
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد